Vseh bremen me je rešil računovodski servis Koper

Ko želiš uspeti sam, za sabo prinese veliko stvari, pri meni se je zataknilo pri računovodkinji, ker se nikakor nisva razumela, tako sem moral poiskati nov računovodski servis Koper, ker z njo nisem in nisem prišel skupaj. Hotel sem, da bi bila moja računovodja, nekateri so jo pohvalili, midva pa se nisva razumela. Velikokrat sem jo prosil za novosti, da mi o teh stvareh poroča, pa nikoli ni nič naredila, delala je striktno samo ene in iste papirje. 

Sam sem se boril dolgo časa, dokler mi računovodski servis Koper ni odprl oči, kako je vse skupaj preprosto in kako moram zaupati računovodkinji in ona mora pridobiti moje zaupanje, kajti če dvomim v računovodjo, potem odnosa ne more biti. Na računovodski servis Koper sem se v bistvu oglasil zaradi ene pomembne stvari, ki sem jo hotel izvedeti, ker se moja računovodkinja ni hotela s tem ukvarjati in mi je neprestano govorila, da to ni tako, kot jaz govorim in da ona stvari dobro obvlada, jaz pa sem zvedel ,da je tako in ji nisem mogel dopovedati. Vedno slabše sva se dogovarjala o stvareh, stvari so mi začele uhajati iz rok in takrat mi je računovodski servis Koper odprl oči, še isti dan sem vprašal, če bi lahko bil pri njih, pa ni bilo nobenega problema. Tako sem takoj šel do moje stare računovodkinje in ji povedal, da midva ne moreva več sodelovati, ker govoriva dva različna jezika in da grem na računovodski servis Koper, tako da žal končujeva najino zgodbo.

Šele takrat sem videl, da se je zavedala, da ni ravnala prav in da ji je bilo žal, a jaz nisem popustil, vse sem obrnil na računovodski servis Koper in tako končno lažje zadihal. V enem mesecu je bilo narejenih ogromno pozitivnih sprememb, ki jih tam ne bi imel in zato vem, da računovodski servis Koper dela strokovno in dobro.