Podaljšanih trepalnic nočem nikoli več

So ženske, ki obožujejo svoje trepalnice ali so naravne ali umetne jim je vseeno, samo da so velike in močne. Če jim ni maskara za oči dovolj si omislijo podaljševanje trepalnic. So pa ženske, ki prisegajo bolj na naravni videz in jim je blizu bolj nežen make up.

Zaradi svojih res majhnih in redkih trepalnic, sem se kljub svojemu naravnemu videzu odločila, da si grem podaljšat trepalnice. Izbrala sem si dobro znam in kvaliteten salon, kjer so punce opravljale podaljševanje trepalnic strokovno in perfektno. Ko sem prišla na vrsto sva prvo pogledale moje trepalnice in kozmetičarka mi je razložila celotni potek. Strinjala sem se z vsem in vse mi je bilo jasno.

Izbrati sva mogle samo še kakšne trepalnice si želim. Čeprav sem vedela, da si želim le majhno spremembo in da si ne želim preveč gostih trepalnic, me je kozmetičarka pregovorila, da če si že dam delat podaljševanje trepalnic potem naj si dam za prav. In tako sem se strinjala z njo, čeprav sem bila malo skeptična.

Podaljševanje trepalnic ni trajalo preveč dolgo in občutek je bil ok, dokler nisem prišla domov. Že doma me je sama teža trepalnic neprestano ovirala in nekako se nisem mogla sprostiti. Rekla sem si, da bo že minilo, da se bom navadila, ampak se nisem. Vsak večer in vsako jutro sem bila živčna in nervozna in to samo zaradi trepalnic. Ugotovila sem, da podaljševanje trepalnic res ni zame.

Zato mislim, da če ste bolj naravnega videza, si nikakor ne omislite umetnih trepalnic, ker vas bodo spravljale ob živce. Ko sem si podaljšane trepalnice šla odstranit, sem se kočno sprostila in počutila v redu. Ženske, ki imate močan make up je podaljševanje trepalnic prava izbira, ženske, ki prisegate na naravni videz, naj ostanejo trepalnice takšne kot so in jih same poudarite z maskaro za oči in boste najbolj zadovoljne.